Klubbsider

FAQ | Vanlige stilte spørsmål

Trykk på ett av spørsmålene du lurer på for å få svar!

RLNorway er en interesseorganisasjon for det norske Rocket League-miljøet. Vi jobber for at det norske miljøet skal bli større og bedre ved å legge til rette for vekst. Vi skriver nyhetsartikler, strømmer e-sport og arrangerer turneringer. 

Du kan lese mer om RLNorway her.

Kort forklart – nei.

RLN jobber aktivt for at den norske e-sport-scenen skal bli så stor som mulig. Derfor involverer vi oss i det Norges E-sportforbund anser som den offisielle norske ligaen. Dette betyr at for Good Game er vi en naturlig sparrepartner for å legge til rette for deres Rocket League-filial.

RLNorway er en frivillig organisasjon med et valgt styre for hvert år.

Styret for 2024 velges til våren.

Nåværende leder er Bidniss.

Nei, i utgangspunktet er det ingen krav for å være medlem – vår Discord-server er åpen for alle!

Forslag:
For klubber som ønsker seg en RLNorway sertifisering koster det 79 kr å levere en vurderingssøknad. Da vil vårt rangeringsutvalg sjekke om klubben overholder kriteriene for trinn 1-5. Klubber som opptjener en rangering vil få denne synlig i RLNorways klubbregister.

Ja, det kan vi. 

Som hovedregel prioriteres 1. og 2. divisjon i sesongen, men kan ved etterspørsel streame en annen kamp, dersom anledningen egner seg.

Absolutt!

Bruk vårt sendeskjema, der du kan registrere dine egne kamper for alle slags turneringer og kanaler. Du finner vårt sendeskjema her, eller i menyen.

Kamper som registreres vises i totaloversikten til en hver tid, samt at de fire førstkommende kampene vises på forsiden!