Klubbsider

Om RLNorway

Velkommen til RLNorway! Vi er lidenskapelige norske Rocket League-entusiaster som har kommet sammen for å bringe den spennende verdenen av Rocket League til det norske gaming-samfunnet. Gjennom dedikert innsats og samarbeid bygger vi et unikt fellesskap for alle som deler vår lidenskap.

Vårt mål er å ikke bare strømme norsk Rocket League-innhold, men også å skape et inkluderende og engasjerende miljø der spillere i alle ferdighetsnivåer kan samles, lære, og vokse sammen. Vi tror på den positive kraften i gaming-fellesskapet og ønsker å dyrke det ved å tilby en plattform der alle kan delta, uavhengig av om de er nybegynnere eller erfarne konkurransespillere.

Vår innsats er helt dugnadsbasert, drevet av vår lidenskap for Rocket League og ønsket om å se det norske Rocket League-samfunnet blomstre. Vi inviterer deg til å bli med oss på reisen, enten det er som en ivrig deltaker i våre streams, som en aktiv bidragsyter til vårt fellesskap eller som en støttende tilskuer. Sammen kan vi bygge et sterkt Rocket League-fellesskap i Norge!

Takk for at du er en del av RLNorway-fellesskapet!

Disse kanalene sender Rocket League til deg!

Norske største Rocket League felleskap, med 500 medlemmer på Discord og en stort entuasiasme for norsk e-sport.

NuggetEsport er kringkastingskanalen til Nugget Media som bidrar til å gjøre e-sport synligere for felleskapet.

Vi er en gruppe esport-entusiaster som har en brennende lidenskap for å skape en positiv innvirkning på scenen.