Klubbsider

NORCUP DUELS: Tidenes største norske 1v1-turnering arrangeres neste helg!

Rotaryon og RLNorway går sammen om å arrangere en hel helg med dueller i buret. Avslutningen vil foregå på LAN i Sarpsborg i Oktober.

Format inspirert av RLCS

Turneringen starter Fredag 8.september, med en åpen kvalifisering. Spillerne deles inn i fire grupper, hvor tre spillere går videre fra hver. Spillerne blir seedet inn i “pots”, hvor de blir trukket inn i gruppene. Første runde går av stabelen kl.18:00. Det er en grense på 128 spillere (32 per gruppe), det er førstemann til mølla om å melde seg på. Kampene spilles Best-av-3 og Best-av-5.

På Twitch kan du følge med på kampene, hvor det blir sendt på fire kanaler. Rotaryon er hovedkanalen, sendingen begynner med Bidniss sin vei gjennom turneringen, før han justerer inn kommentatorstemmen for de resterende kampene. Han vil streame gruppen han blir trukket i. På RLNorway kan du følge Andii på samme måte, mens Pesky og Haven også får hver sin gruppe. Det vil derfor reguleres at disse fire spillerne ikke havner i gruppe med hverandre. Topp 3 i hver gruppe kvalifiserer seg til Swiss-fasen.

Lørdagskos? Nei, fem brutale runder

På lørdagen blir de 12 kvalifiserte spillerne møte de fire forhåndskvalifiserte spillerne. Disse er valgt fra lagene som kvalifiserte seg til Norcup-sluttspillet. Norcup-lagene er fordelt i regioner. Bruhkay representerer Nord, Jup konkurrerer for Vest, Sberg spiller for Øst og Inferno deltar for Sør.

I Swiss spilles det fem runder. Ved tre seire er man kvalifisert til sluttspillet, ved tre tap er man eliminert. Spillere møter motstand med samme antall seier og tap. Man kan ikke møte motstand man har møtt tidligere i Swiss-formatet. Runde 1 blir også trukket, hvor man ikke kan møte spillere fra samme kvalikgruppe.

Ved dagens ende vil åtte spillere ha vunnet tre kamper og dermed kvalifisert seg. To av dem uten å tape, tre av dem med ett tap, mens de tre siste klamrer seg til sluttspillet i siste runde.

Mesterskapssøndag

Kvartfinaler og Semifinaler spilles på ukens siste dag. Finalen vil gå en måned senere på Norcup-sluttspillet i Sarpsborg, lørdag 7.oktober.

Trenger du mer lesestoff?