Klubbsider

AW3 trekker seg ut av Good Game-ligaen

Etter blant annet 5 strake ligatitler er eventyret nå slutt. AW3 trekker seg fra GGL.

Da påmeldingsfristen for 1. divisjonslagene i Good Game-ligaen gikk ut søndag var ni av ti lag påmeldt og det storet sjokket var at AW3 var klubben som manglet. Etter en runde med spørsmål for å få laget påmeldt kom den tidligere AW3-helten Seeb med en skjermdump av samtalen med klubbleder Nikco der det står:

Nicko bekrefter i denne meldingen at AW3 trekker seg

Dette sier Seeb om nyheten

“AW3 plukket meg opp på et tidspunkt hvor ting egentlig gikk ganske dårlig. Etter å ha takket nei til flere tilbud for å bli med FC Barcelona, for så å få kontrakten terminert tidlig, ble jeg kontaktet for å starte eventyret i AW3.” Seeb har vært med AW3 i mange sesonger, men vil nå representere et nytt lag, som annonseres snarlig.

Videre legger han til: “Det at vi var så dominante over en så lang periode har da fått meg til å tenke at alt skjer for en grunn. Hadde ikke perioden min i Barca blitt cut short, hadde jeg aldri hatt sjansen til å skape det vi har fått til under AW3-banneret. Sammen tok vi flere titteler, og skrev historie i Norsk Gaming. Disse minnene vil være med meg livet ut, og jeg kommer alltid til å være takknemlig”

Hvem får plassen når AW3 trekker seg?

Det man vil anta er at Razzle Dazzlers beholder plassen sin i 1. divisjon, til tross for nedrykket forrige sesong. Dette forutsetter da naturligvis at Razzle melder seg på ligaen. Sørland-laget som har vært et fast inventar i norsk RL de siste årene kan dermed få en lifeline denne sesongen.

Dette kan også være gode nyheter for lag lengre ned i systemet. Det omprofilerte laget moonlight, tidligere Rexus, kan altså beholde sin plass i 2. divisjon, ettersom at de var det beste laget som rykket ned fra 2. divisjon.

Fortsatt muligheter for å delta i Good Game-ligaen!

Husk at det er lenge til påmeldingsfristen for vår-sesongen er ute. I skrivende stund er det over to uker til påmeldingen stenger. Ønsker du å delta finner du påmelding til ligaen her.

Trenger du mer lesestoff?

RLCS: Kasper signerer for WYLDE

Blir første norske Rocket League-trener med internasjonal proff-kontrakt når Kasper signerer for WYLDE. Organisasjonen deleies av sprintlegenden Usain Bolt.