Klubbsider

RLCS: Kasper signerer for WYLDE

Blir første norske Rocket League-trener med internasjonal proff-kontrakt når Kasper signerer for WYLDE.

Kasper signerer for WYLDE

Etter å ha ledet Senja Esports til triumf i Good Game-ligaen i høst er Kasper nå klar for Irske WYLDE. Klubben har en kjent historikk fra WYLDE og har ved flere anledninger kvalifisert seg til Main-Eventer.

“Det er dette jeg har jobbet for den siste tiden. Et spennende steg som gir mer prestisje enn den norske ligaen.” Sier Kasper. Videre fortsetter han: “Fordelen med å komme i en enda mer etablert organisasjon er jo at man får vist seg fram mer og hva man jobber for.”

Lagoppstillingen til WYLDE består av TempoH, EmilVald og Rxii. Under Kaspers ledelse skal altså disse spillerne prøve gjenskape den tidligere suksessen klubben har sett. EmilVald blir med fra Senja til WYLDE, og følger dermed Kasper over til den Irske organisasjonen.

Visste du dette om WYLDE?

WYLDE deleies av sprintlegenden Usain Bolt og er en av kun 8 organisasjoner som har oppnådd en Topp-20 rating i EU RLCS i tre sesonger på rad? Dette er sammen med Team Vitality, BDS, Solary, Endpoint, SK Gaming, Dignitas og Guild. 

WYLDE

DEN
ISL
ESP

NOR

TempoH
EmilVald
Rxii

Kasper (C)

Kasper sammen med de regjerende norske mesterne, Senja. Bakerst: Kjetil “Skram”, “Kasper” Sjølstad. Foran: Sondre “Enlid”, Kristoffer “Haven” Håven, Emil “EmilVald” Valdimasson.

Andre nordmenn i RLCS

Første kvalifisering for RLCS nærmer seg og RLNorway er spente på å se hvordan de norske Rocket League-spillerne vil prestere. Først ble Mustu Fluck annonsert med Enlid i lagoppstillingen og Painyyy som manager. I tillegg erfarer RLNorway at Pablobar og Wozyen fra Rotaryon skal spille sammen og at Seeb og Jup bryner seg på de åpne kvalifiseringene som en duo. Bruhkay deltar med en finne og en spanjol.

Andre norske lag som deltar i RLCS er:
– Quick Esports: Neko, Wlowns og Sting
– Horizon: Tegga, Podden, Heectic
– Global Assault YEET Squad: LewQ, halvtord, Emilsv

Påmelding til den første kvalifiseringen finner du her. Kanskje er det noen som leverer sterkere nyheter enn at Kasper signerer for WYLDE?

Trenger du mer lesestoff?

RLCS: Kasper signerer for WYLDE

Blir første norske Rocket League-trener med internasjonal proff-kontrakt når Kasper signerer for WYLDE. Organisasjonen deleies av sprintlegenden Usain Bolt.